Motorola One Vision офіційно представлений: ціна і характеристики

15 травня, американська компанія Motorola представила в Бразилії Motorola One Vision – перший пристрій бренду, який отримав отвір в дисплеї для фронтальної камери.

Характеристики Motorola One Vision:

  • Габарити : 160,1 × 71,2 × 8,7 мм, 181 г
  • Дисплей : 6,3 “, FHD +, 21: 9, IPS
  • Процесор : 8-ядерний Exynos 9609, 2,2 ГГц, Mali-G72
  • Пам’ять : 4 ГБ оперативної, 128 ГБ постійної, слот для microSD
  • Камера : 42 + 5 Мп, f / 1,7 + f / 2,2 (основна подвійна), 25 Мп, f / 2,0 (фронтальна)
  • Батарея : 3500 мАг, TurboPower 15 Вт
  • ОС : Android 9 Pie (One)
  • Зв’язок : Type-C, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, LTE, GPS, NFC

Смартфон комплектується 6,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD + і діагоналлю 21: 9, як в недавно представленому Sone Xperia 1. Захищає дисплей скло Corning Gorilla Glass 4D.

За словами виробників, камера One Vision стала найбільш передовою серед усіх пристроїв компанії – вона працює з технологією Quad Pixel, яка з’єднує чотири пікселя в один великий розміром 1,6 мкм.

Головний датчик на 42 Мп оснащений оптичною стабілізацією зображення і новим режимом нічного бачення Night Vision, що дозволяє знімати яскраві фотографії в умовах поганого освітлення.

Селфі-камера на 25 Мп розташована прямо в дисплеї. У новинці використовується функція портретного освітлення – за допомогою штучного інтелекту вона вирівнює яскравість і світло лиця. Є також захоплення посмішки і «розумна композиція».

Батарея ємністю 3500 мАг, як пояснюють розробники, може працювати цілий день без підзарядки. Смартфон підтримує технологію TurboPower, що забезпечує до 7 годин роботи всього за 15 хвилин зарядки.

Сканер відбитків пальців знаходиться на задній стороні. Для любителів звуку передбачена підтримка Dolby Audio.

Motorola пообіцяла щомісяця надавати оновлення безпеки протягом трьох років через програму Android One. У Європі One Vision з’явиться протягом травня за ціною в 299 євро у двох колірних варіантах: сапфір і бронза.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.