DJI Osmo Action: екшн-камера з двома дисплеями

Китайська компанія DJI презентувала екшн-камеру, яка покликана скласти конкуренцію лідеру ринку GoPro. Новинка використовує програмне забезпечення для стабілізації зображення і згладжування відео.

Камера DJI призначена для активних видів спорту. Фізично вона не сильно відрізняється від інших екшн-камер: її габарити склали 65 × 42 × 35 мм, а вага – 124 грам. Розробник оптимізував фірмову оболонку Action OC спеціально для такого розміру.

Пристрій має два дисплеї: 2,25-дюймовий основний і 1,4-дюймовий додатковий. За словами виробника, фронтальний екран підходить для Селфі, а основний швидко реагує на команди. 

У камері використовуються 1 / 2,3-дюймовий CMOS-сенсор з 12 млн ефективних пікселів і об’єктив з кутом огляду 145 градусів і апертурою f / 2,8. Акумулятор ємністю 1300 мАг заряджається за 90 хвилин.

Osmo Action дозволяє отримувати зображення з роздільною здатністю до 4000 × 3000 крапок і записувати відео у форматі 4K і 60 к / c. Є режим сповільненої зйомки з максимальною частотою 240 к / c і роздільною здатністю 1080 × 720 пікселів.

Камера також пропонує режим HDR і цифрову систему стабілізації (EIS) під назвою RockSteady. Остання працює так: датчик захоплює кадри у форматі RAW, а зображення автоматично стабілізуються за допомогою алгоритмів.

Приклад роботи RockSteady

Гаджет готовий до занурення на глибину до 11 метрів, а для захисту сенсорного екрану використовується гідрофобне покриття. Крім того, олеофобне покриття кришки для фільтрів об’єктива захищає камеру від забруднень.

Osmo Action можна буде придбати за 350 доларів. Дата старту продажів невідома.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.