Xiaomi Mi Band 4 здивує всіх фанатів новими можливостями

Від імені офіційного аккаунта Xiaomi в китайській соцмережі Weibo з’явилася публікація у вигляді фотографії з натяком на нову можливість спортивного браслета, яка з’явиться в ньому. Вдалося в черговий раз переконатися в тому, що новинка під назвою Xiaomi Mi Band 4 отримає кольоровий екран з підтримкою сенсорного управління. Втім, набагато важливіше те, що фітнес-трекер нового покоління виявиться набагато більш цікавим у всіх відносинах, ніж минулорічні моделі, а причина у цього одна – він став на порядок більш корисним.

За допомогою Xiaomi Mi Band 4 користувачі зможуть не тільки стежити за своєю фізичною активністю, але ще і управляти відтворенням музики. Для цього виявиться достатньо просто підключити трекер до мобільного пристрою на базі операційної системи Android або iOS, як відразу після цього на екрані браслета почне відображатися різна інформація, що стосується відтворення музики. Користувач зможе побачити назву треку, обкладинку альбому, але, що важливіше за все, стане можливим повноцінно управляти відтворенням.


Його можна буде ставити на паузу або ж навпаки запускати. Також всі користувачі нового фітнес-трекера зможуть перемикати музичні треки і регулювати рівень гучності. Для використання всіх цих можливостей в Xiaomi Mi Band 4 додадуть спеціальні програмні можливості, причому їх список зможе постійно розширюватися за рахунок додавання нових опцій в додаток Mi Fit для мобільних пристроїв. Така особливість нового спортивного браслета абсолютно точно змусить всіх користувачів кричати від захвату.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.