Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 отримають саму довгоочікувану можливість

З кожним роком виробникам електроніки вдається створювати і випускати на ринок все більш цікаві в усіх відношеннях моделі мобільних пристроїв. Якщо ще пару років назад бюджетні телефони були жахливими в усіх відношеннях, то тепер ситуація зовсім інша, тому що подібними пристроями стало приємно користуватися, так як вони не зависають, не гальмують і радують якістю фотографій. Втім, всі існуючі зараз на ринку смартфони здадуться нісенітницею на тлі майбутніх Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, які вийдуть вже в кінці 2019 року.

Дані телефони отримають корпус зі скла і металу, але на підтримку бездротової зарядки по Qi розраховувати точно не варто. Втім, зате всі користувачі отримають доступ до інтерфейсу USB Type-C. Нікуди не пропаде і звичний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників, за рахунок якого всі бажаючі зможуть підключати пристрої персонального прослуховування звуку без потреби в перехідниках. В даний час даних про Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, не надто багато, але деякі подробиці все ж відомі.

Їх основою стане восьміядерний процесор від компанії Qualcomm, так як від використання продукції MediaTek компанія Xiaomi відмовилася через безліч проблем. Відомо, що в моделі Redmi 8 користувачів чекає подвійна камера, тоді як в Redmi Note 8 вона виявиться потрійний, а значить можна розраховувати на підтримку щонайменше 3-кратного оптичного зуму. В іншому, крім усього іншого, новинки порадують всіх покупців, мабуть, самої довгоочікуваної можливістю, про появу якої вже багато років мріють фанати.

Як повідомило офіційне джерело в особі керівника бренду Redmi Лу Вейбін, опублікувавши спеціальну запис в китайській соцмережі Weibo, нові бюджетні смартфони отримають чіп NFC, який дозволить працювати з платіжними системами Mi Pay, Google Pay і будь-якими їх аналогами. Це прямий натяк на те, що безконтактний чіп виявиться інтегрувавшим в смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, поява яких на ринку очікується в четвертому кварталі 2019 року, тобто приблизно через півроку. Коштувати вони будуть не більше ніж $ 210.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.