Samsung Galaxy Note 10 здивує всіх фанатів ключовою особливістю

Сучасні технології стрімко розвиваються, що дозволяє виробникам електроніки створювати все більш цікаві в усіх відношеннях електронні гаджети. Сьогодні, 14 травня 2019 року, виявився несподівано розсекречений один з найцікавіших телефонів другої половини нинішнього року, який вийде на ринок під назвою Samsung Galaxy Note 10, і він вже глибоко шокував всіх покупців, тому що численні чутки про одну з його ключових особливостей підтвердилися. Як і очікувалося, телефон володіє незвичайним співвідношенням сторін екрану.

Якщо раніше південнокорейський бренд прагнув робити свої телефони якомога ширшими заради установки екранів підвищеної діагоналі, то тепер цей виробник електроніки дотримується іншої стратегії, при якій він навпаки підвищує висоту матриці, скорочуючи при цьому її ширину. Відомо, що новинка в особі Samsung Galaxy Note 10 отримає дисплей зі співвідношенням сторін 19: 9, причому у верхній його частині всіх користувачів чекає отвір під фронтальну камеру, яка виявиться подвійний, а третій об’єктив буде представляти із себе модуль ToF.

Сам смартфон має модельний номер SM-N976V, причому він підтримує мережу 5G. Розширення екрану нового флагмана становить 3040 на 1440 пікселів (3K), а сама матриця буде називатися Dynamic AMOLED. Оскільки мова йде про телефон топового рівня, користувачі можуть розраховувати на кращу передачу кольору, а також на дуже швидкий відгук.

Відомо, що дисплей Samsung Galaxy Note 10 виявиться зігнутим з чотирьох сторін, а не тільки з двох, як у всіх нинішніх телефонах південнокорейської корпорації. За рахунок цього виробник зумів домогтися підвищення діагоналі при збереженні колишніх розмірів корпусу. Як до подібного нововведення поставляться користувачі сказати поки що складно, тому що ще ніхто інший раніше не робив нічого подібного, але все змінилося. Новий флагман південнокорейської корпорації повинні представити публіці вже в середині серпня, а потім, після цього, його запустять у продаж.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.