Apple випустила iOS 12.3, tvOS 12.3 та інші оновлення операційних систем

Компанія Apple випустила оновлення iOS 12.3 з декількома новими функціями. До сьогоднішнього релізу виходило шість бета-версій апдейта, які привнесли в систему багато додатків, анонсовані на заході в березні. 

В iOS 12.3 додані підтримка для телевізорів з AirPlay 2 і оновлений додаток Apple TV. Також, виправлені помилки і внесені удосконалення для Apple News +, Apple Music, Apple TV Remote, AirPlay 2, CarPlay і багатьох інших сервісів. 

Оновлення для телевізійного додатка Apple TV включає в себе Apple TV Channels – функцію, яка об’єднує різні підпискові платформи в один додаток. На даний момент, Apple TV підтримує Showtime, HBO, Starz, The Smithsonian Channel, Acorn TV, Epix, Cinemax.

На додаток до iOS 12.3, Apple випустила watchOS 5.2.1, macOS Mojave 10.14.5 і tvOS 12.3. Апдейт для розумних годин виробника розширив географію функції ЕКГ, представивши її в Польщі, Словаччині, Чехії, Хорватії та Ісландії.

Для macOS 10.14.5 основна увага приділяється виправленню помилок і підвищенню продуктивності. За словами розробників, Mac не отримає телевізійний додаток Apple TV до кінця цього року.

З випуском цих релізів велику увагу буде прикуто до iOS 13, watchOS 6, tvOS 13 і macOS 10.15. Apple офіційно представить кожне з цих оновлень на конференції WWDC 2019 усього через кілька тижнів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.