Концепт: Apple Glasses з підтримкою AR і Siri

Італійський графічний дизайнер Ксакомо Дода запропонував своє бачення розумних очок від Apple. Концепт опублікований на його сайті.

Подібно Google Glass, окуляри накладають віртуальні зображення на лінзи, таким чином, інформація відображається поверх навколишнього світу. Так пристрій може повідомляти про маршрут до місця призначення, погоду, повідомлення та новини.

Apple Glasses складаються з трьох елементів: змінної оправи, лінз і корпусу з нержавіючої сталі та сапфірового скла, де розташований чіпсет й інша електроніка. На ньому помітні значки LTE і GPS, також для зв’язку зі смартфоном і AirPods вбудований Bluetooth. На лицьовій панелі корпусу є зіниця камери і невеликий мікрофон.

Apple випустить лінійку змінних оправ в різних кольорах і з різних матеріалів. Не виключено, що компанія об’єднається з будинком моди для випуску ексклюзивних варіантів, як це сталося з ремінцями для Apple Watch від Hermes.

За інформацією аналітика Мін-Чі Куо, в найближчі роки Apple зробить ставку на технології доповненої реальності. Apple Glasses можуть стати пристроєм для їх демонстрації.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.