Рендери, характеристики і ціна Motorola One Vision

За тиждень до анонсу смартфона  Motorola One Vision, німецький портал WinFuture показав рендери пристроїв, а також опублікував його характеристики і ціну. 

Якщо вірити витокам, то новинка отримає 6.3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD + (2520 × 1080 пікселів), чіпсет Exynos 9609 з тактовою частотою 2,2 ГГц і 4/128 ГБ пам’яті, операційну систему Android 9 Pie «з коробки».

Подвійна основна камера містить два модулі: 48 Мп з апертурою в f / 1,7, а також додатковий 5-мегапіксельний сенсор. Пристрій підтримує режим нічної зйомки і може записувати відео у форматі 4K зі швидкістю 30 к / c. Селфі-камера на 25 Мп встановлена в екрані – схожий дизайн є у представленого в цьому році Samsung Galaxy S10.

За інформацією джерела, в смартфоні буде NFC, Bluetooth 5.0 і роз’єм USB-C. Сканер відбитків пальців знаходиться на задній стороні корпусу. Є Jack 3.5 мм, а акумулятор ємністю 3500 мАг підтримує швидку зарядку TurboPower.

Повідомляється, що Motorola One Vision надійде в продаж 16 травня за ціною 299 євро, а перші покупці отримають бездротові навушники Motorola Verve у подарунок. Компанія проведе презентацію смартфона 15 травня в Бразилії.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.