Xiaomi назвала приголомшливі зміни в прошивці MIUI 11

До офіційної презентації прошивки MIUI 11 залишилося всього кілька тижнів, так як її повноцінний публічний анонс повинен відбутися в кінці нинішнього місяця, а до цього моменту залишилося не дуже багато часу. Це програмне забезпечення, яке створює Xiaomi, принесе з собою масу нововведень, про ряд з яких стало відомо сьогодні, 11 травня 2019 року. Така інформація надійшла з соціальної мережі Weibo, де розробники опублікували список нововведень, які чекають всіх користувачів фірмової продукції в свіжої прошивці.

Одна з особливостей розробників MIUI в тому, що вони постійно спілкуються з користувачами і тим самим отримують максимально повне уявлення про те, які функції потрібні тим чи іншим категоріям користувачів. Як стало відомо від офіційного джерела, при створенні скріншотів в новій операційній системі всіх власників смартфонів Xiaomi чекає нова анімація створення скріншотів, яка буде швидше і красивіше. Крім того, стандартний додаток «Нотатки» сильно зміниться, отримавши доступ до нових можливостей.

При запису звуку на диктофон, або ж при використанні голосових заміток, з записаних файлів будуть автоматично віддалятися паузи, що зробить підсумкову запись більш приємною для прослуховування. Крім того, в прошивці MIUI 11 з’явиться дитячий режим, хоча він також відмінно підійде пенсіонерам. За рахунок цього користувачі зможуть обмежити функціональні можливості смартфона на свій розсуд, надавши доступ до мобільного пристрою того, для кого воно регулювали. Це дозволить позбутися від зайвого функціоналу та додатків.

Також всі власники смартфонів Xiaomi можуть розраховувати на фізіологічного асистента, а представляти із себе він буде спеціальне фітнес-додаток. Воно зможе відстежувати фізичну активність власника мобільного пристрою і давати йому різні поради. Крім того, ці програми в прошивці MIUI 11 допоможе під час тренувань, даючи ті чи інші рекомендації. При цьому всі користувачі зможуть вести моніторинг своєї фізичної активності, а це абсолютно точно сподобається тим, хто активно займається спортом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.