Telegram 5.6 отримав функцію архівування чатів і оновлений дизайн

Оновлення мобільних клієнтів Telegram привнесло функцію архівування чатів, нові анімації та іконки, а також можливість виділення декількох діалогів і зміни їх послідовності закріплених.

Для того, щоб помістити чат в архів, потрібно свайпнути по ньому праворуч. Коли в чаті з архіву приходить повідомлення, він повертається в загальний список, але якщо у діалога відключені нотифікації, він залишається в архіві назавжди.

При бажанні можна приховати і сам архів: для цього теж потрібно зробити свайп праворуч. Тоді для доступу до нього потрібно буде потягнути вниз в списку чатів. Кількість архівованих чатів необмежена.

Ще одне нововведення – можливість виділення відразу декількох чатів в загальному списку. Це дозволяє застосовувати до них дії (архівація, видалення, закріплення, видалення історії) одночасно. Ще можна міняти місцями закріплені чати, а поруч з аватарками користувачів відображається їх статус, якщо вони онлайн.

У багатьох додаткових меню з’явилися іконки, частково змінені анімації, а при тапі на повідомлення тепер з’являється плаваюче підменю, положення якого залежить від місця натискання. Змінений дизайн вікна «Поділитися», а в налаштуваннях з’явилася опція зміни зовнішнього вигляду чатів: останні повідомлення можуть відображатися у два або три рядки.

У версії для iOS тепер можна встановити пароль на вхід з шести цифр замість чотирьох, а також очистити список останніх використаних стікерів.

Завантажити Telegram 5.6 можна в Google Play і App Store. Частина нових функцій з’явилася і в Telegram Desktop 1.7.0 для Windows, Linux і macOS.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.