Asus ZenFone 6 з механізмом «подвійного слайдера» потрапив на відео

YouTube-канал SupraPixel опублікував «живе» відео з флагманським смартфоном Asus ZenFone 6 до його анонсу. Пристрій повністю відповідає квітневому витоку від Evleaks.

Ключова особливість новинки – механізм слайдера. Але, на відміну від Xiaomi Mi MIX 3, тут крім відкриття селфі-камери зрушенням екрану вниз є і можливість зрушити вгору – тоді знизу відкриється панель управління зумом і затвором основних фотомодулів.

На нижній межі смартфона видно стереодинаміки і USB Type-C, праворуч клавіші регулювання гучності та живлення. На скляній задній кришці розмістилися сканер відбитків пальців і подвійна камера.

У кінці квітня глава підрозділу міжнародного маркетингу Asus Марсель Кампос поділився у своєму Instagram фотографією, до опису якої доклав код азбуки Морзе. Якщо відкинути буквенну частину, залишиться комбінація «855-4813-5000». За нею можуть ховатися специфікації ZenFone 6 – чіпсет Snapdragon 855, камери 48 + 13 Мп, а також батарея на 5000 мАг.

Офіційна презентація смартфона призначена на 16 травня і пройде у Валенсії (Іспанія). Слоган заходу – «Кинь виклик звичайному».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.