Xiaomi обрушила ціни на свої флагманські смартфони минулого року

Китайська корпорація Xiaomi за останні роки встигла стати одним з найбільш відомих і відомих брендів на міжнародному ринку, а досягти таких висот компанії вдалося за рахунок правильної бізнес-моделі, при якій вона продає свої гаджети за найнижчими цінами. Само собою, що при цьому дана компанія не забуває також і про високу якість будь-яких товарів, за яким постійно стежать. У той час, коли всі інші виробники навколо роблять свою продукцію більш дорогою для покупців, компанія з Китаю робить навпаки.

Сьогодні, 10 травня 2019 року, Xiaomi назавжди обрушила ціни на свої популярні смартфони, тим самим зробивши їх ще дешевше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Такий крок, на думку керівництва, посприяє більш активних продажів фірмових мобільних пристроїв, в тому числі на міжнародному ринку. Зниження цін вже сталося в Китаї, а незабаром воно відбудеться на міжнародному ринку, тобто продукція впаде в ціні зовсім скоро, що зробить її більш доступною для широкого кола покупців в Україні, Німеччині та інших регіонах.

Відтепер купити Xiaomi Mi Mix 2S, тобто один з найкращих телефонів бренду, можна за $ 293, а обійдеться в таку суму грошей модель з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. Хоч даний телефон і був випущений в першій половині 2018 року, тобто один рік тому, але він зараз краще за багатьох інших сучасних смартфонів середнього рівня, які стоять при цьому більше. Саме тому китайська корпорація не стала знімати даний телефон з продажу, зробивши ставку на зниження його вартості для покупців.

За рахунок того, що тепер купити даний телефон можна менш ніж за 300 доларів, він знову став вкрай привабливим для всіх покупців, а оформити замовлення на Xiaomi Mi Mix 2S за такою низькою ціною можна на офіційному сайті виробника, або ж можна відразу відправитися в один з декількох тисяч фірмових магазинів Mi Home, зробивши покупку там. Новий цінник вступив в силу з сьогоднішнього дня. За привабливу суму покупець отримує флагман з 6-дюймовий екран, процесором Qualcomm Snapdragon 845, подвійну камеру з оптичною стабілізацією, а також акумулятор ємністю 3400 мАг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.