Redmi готується випустити в Китаї два флагманських смартфона

Інсайдер Ішан Агарвал поділився інформацією про два майбутніх флагманських пристрої суббренда Redmi, що належить Xiaomi. Один з них, імовірно, отримає назву Redmi K20.

Відповідно до джерела, виробник скоро представить ці смартфони в Китаї, і обидва вийдуть в продаж в трьох колірних відтінках – червоний, синій і Carbon Fibre – і чотирьох різних комплектаціях: 6 + 64 ГБ, 6 + 128 ГБ, 8 + 128 ГБ і 8 + 256 ГБ.

Флагманські новинки суббренда працюватимуть на чіпсеті Snapdragon 855. У свою чергу, генеральний директор Redmi Лу Вейбінг також підтвердив наявність датчика відбитків пальців під дисплеєм. 

На даний момент не можна сказати, які ключові відмінності між цими двома пристроями. Джерело вважає, що два майбутніх смартфона Redmi матимуть досить багато спільного один з одним: цілком імовірно, що у обох може бути спливаюча селфі-камера і підекранний сканер відбитків пальців.

Інший індійський інформатор, Судханшу Амбхоре, заявив про наявність у майбутньому смартфоні Redmi  64-мегапіксельного датчика мобільної камери, представленої раніше Samsung. Сенсор працює з системою Super PD і дозволяє записувати ролики в розширенні Full HD зі швидкістю 480 к / с.

Наступна презентація Xiaomi пройде 13 травня в Китаї. Можливо, що в її рамках будуть представлені обидва флагманських смартфона.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.