Samsung назвала смартфони, які обновляться до Android 10.0 Q

Нехай операційна система Android 10.0 Q і була представлена ​​компанією Google лише днями, проте мільйони людей по всьому світу вже намагаються з’ясувати, які смартфони до неї оновляться, а які – ні. Сьогодні, 9 травня 2019 року, відповісти на це питання вирішили журналісти з профільного видання SamMobile. Вони опублікували інсайдерський список мобільних пристроїв від компанії Samsung, які будуть оновлені до новітньої ОС, а статися це має незабаром після релізу даної платформи в фінальному стабільному вигляді, який запланований на серпень нинішнього року.

Відомо, що операційна система нового покоління містить у собі темну тему оформлення, при активації якої весь інтерфейс забарвлюється в темні тони, в результаті чого знижується навантаження на очі у вечірній і нічний час, а смартфони з OLED-екранами починають розряджатися значно повільніше. В іншому, крім усього іншого, Android 10.0 Q здатний похвалитися повноцінною підтримкою мереж 5G і, крім того, смартфонів з гнучким екраном і складним корпусом, яких на ринку вже до кінця 2019 року близько десятка.

Також в новій ОС компанія Google приділила вкрай багато уваги безпеки особистих даних користувачів, тому можна з повною впевненістю сказати, що Android 10.0 Q – це найбезпечніша операційна система за всю історію своєї лінійки. На жаль, до цього програмного забезпечення буде оновлено далеко не всі смартфони Samsung, і власникам таких доведеться змиритися з тим, що платформа Android 9.0 Pie, яка зараз існує на ринку, стане для них останньою. Швидше за все, всі мобільні пристрої з опублікованого списку отримають нову прошивку лише на початку 2020 року, але не раніше.

Список смартфонів Samsung, які відновлять до Android 10.0 Q:

Galaxy Fold
Galaxy S10e / S10 / S10 +
Galaxy S9 / S9 +
Galaxy Note 9
Galaxy A9 (2018)
Galaxy A7 (2018)
Galaxy A6 (2018)
Galaxy A6 + (2018)
Galaxy A80
Galaxy A70
Galaxy A50
Galaxy A40
Galaxy A30
Galaxy A20
Galaxy A20e
Galaxy A10
Galaxy J6 / J6 +
Galaxy J8 / J8 +
Galaxy M10
Galaxy M20
Galaxy M30
Galaxy Tab S4
Galaxy Tab S5e
Galaxy Tab A 10.1 (2019)
Galaxy Tab A 10.5 (2018)

Як можна легко помітити, в даний список потрапили не тільки мобільні пристрої, але і планшетні комп’ютери, власникам яких також пощастило, тому що без нової операційної системи їх не залишать. Досить дивно, що в списку немає флагманів Galaxy S8 і Galaxy Note 8, але джерело стверджує, що до нової операційної системи Android 10.0 Q оновлені вони дійсно не будуть. Сама компанія Samsung поки що ніяк коментувала такі відомості, але навряд чи вона стане це робити, щоб зайвий раз не засмучувати користувачів своєї продукції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.