Новий розумний дисплей від Google вийде під загальним брендом Nest

На додаток до Pixel 3a і 3a XL, Google анонсувала на заході I / O 2019 розумний дисплей Nest Hub Max з вбудованим «Помічником». Тепер усі пристрої компанії, що стосуються «розумного будинку», будуть випускатися під загальним брендом Nest.

Пристрій одержав 10-дюймовий екран з роздільною здатністю HD, а також фронтальну камеру, якої не було у попередника. Новинка може виступати в якості внутрішньої камери відеоспостереження, яка показує пряму трансляцію з дому на смартфон користувача.

Розблокувати розумний дисплей можна за допомогою функції розпізнавання лиця. За словами розробників, лицьові дані залишаються в пам’яті пристрою і не завантажуються в хмару.

Є підтримка відеодзвінків сервісу Duo, панель управління всіма пристроями «розумного будинку» і відтворення відео. Для того, щоб вимкнути дисплей, Google додала розпізнавання жесту підняття руки.

Анонс Nest Hub Max не розкрив характеристики новинки, але відома ціна і дата виходу – розумний дисплей за 229 доларів з’явиться вже цього літа. Ребрендинг вплинув і на минулорічний Google Home Hub – гаджет отримав ім’я Nest Hub і нижчу ціну в 129 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.