Pixel 3a і Pixel 3a XL – доступні камерофони від Google

Простіші технічні характеристики, але така ж потужна камера, як в оригінальних Pixel 3 і Pixel 3 XL.

На презентації для розробників Google I / O 2019 компанія Google представила два нових фірмових смартфона – Pixel 3a і Pixel 3a XL. Моделі пропонують спрощені технічні характеристики в порівнянні зі старшими Pixel 3 і Pixel 3 XL, але використовують ті ж модуль основної камери і програмне забезпечення, тому їх можна вважати відмінними камерофонами в середньому ціновому сегменті.

Pixel 3a отримав 5,6-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2220х1080 точок (Full HD +) і захисним склом Dragontrail Glass, виріз відсутній в зв’язку з великими рамками. Примітно, що обсяг оперативної пам’яті не був урізаний і становить 4 ГБ, як в стандартному Pixel 3. Для зберігання даних передбачено 64 ГБ внутрішньої пам’яті, розширення через карти MicroSD очікувано не підтримується. Ємність акумулятора Pixel 3a – 3 000 мАг. Заявлена ​​підтримка швидкої зарядки 18 Вт за стандартом USB Power Delivery 2.0.

Як зазначалося раніше, камери в Pixel 3a і Pixel 3a XL запозичені прямо з оригінальних Pixel третього покоління. Датчик Sony IMX363 має дозвіл 12,2 мегапікселя, світосилу f / 1.8, розмір пікселя 1,4 мкм і оптичну стабілізацію зображення (OIS). Всі функції флагманів також доступні, в тому числі Night Sight, Top Shot, Super Res Zoom і HDR +. Фронтальна камера на 8 мегапікселів зі світлосилою f / 2.0.

Pixel 3a XL по апаратнії частині не відрізняється від Pixel 3a, за винятком збільшеної діагоналі екрану. В даному випадку це 6-дюймова OLED-панель з роздільною здатністю 2160х1080 точок (Full HD +). Акумулятор теж побільше – 3 700 мАг.
Pixel 3a і Pixel 3a XL – доступні камерофони від Google


Порівняння нічних фотографій на iPhone X і Pixel 3a. Джерело: Google

Щоб зберегти низьку ціну обох смартфонів, Google пішла на поступки у вигляді повністю пластикового корпусу. Ніякого матового скла і металу в Pixel 3a і Pixel 3a XL немає. Переднє скло, знову ж таки, більш дешеве, що не Gorilla Glass від Corning. Проте, в новинках зберегли традиційний аудіороз’єм 3,5 мм разом зі стереодинаміками. Навіть технологію Active Edge з сенсорними гранями залишили.

Смартфони доступні для покупки в 13 країнах починаючи з сьогоднішнього дня, 7 травня. Кольорових варіанти три: чорний (Just Black), білий (Clearly White) і пурпурний (Purple-ish). В Індії старт продажів відбудеться на тиждень пізніше – 15 травня.

Офіційні ціни:
Google Pixel 3a – 399 доларів.
Google Pixel 3a XL – 479 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.