Xiaomi Redmi K20 Pro – недорогий «вбивця» флагманів з потрійною камерою і NFC

Багато місяців по мережі ходили чутки про те, що вже зовсім скоро китайська корпорація Xiaomi представить публіці таку новинку, як смартфон Redmi X, а отримати він повинен топове технічне оснащення і деякі інші особливості. Проте, дане мобільний пристрій вийде на ринок під іншою назвою, про що ще недавно повідомив один з високопоставлених співробітників бренду. Сьогодні, 6 травня 2019 року, стало відомо, як саме буде називатися «вбивця» флагманів за доступною ціною. Новинка отримає найменування Xiaomi Redmi K20 Pro, а її анонс вже зовсім поруч.

В соціальну мережу Weibo виклали фотографію, на якій можна побачити захисну плівку екрану від майбутньої новинки, і саме на ній знаходиться її назву. Крім того, там також містяться відомості про ключові особливості Xiaomi Redmi K20 Pro. Вдалося з’ясувати, що телефон має 6,39-дюймовий AMOLED-дисплей з вбудованим в його дисплей сканером відбитків пальців на основі оптики, а також восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, що володіє графікою Adreno 640 і модемом X20 LTE з підтримкою мереж 4G.

Також стало відомо про те, що даний «вбивця» флагманім отримає потрійну основну камеру на 48 Мп, а лицьова виявиться одинарної, маючи дозвіл 20 Мп. Втім, такого виявиться цілком достатньо для хороших і якісних селфі. Сама фронтальна фотокамера буде висуватися з верхнього торця, завдяки чому дисплей телефону не матиме будь-яких вирізів і отворів, і це гарантовано порадує багатьох користувачів. За автономність Xiaomi Redmi K20 Pro відповідає акумуляторна батарея ємністю 4000 мАг, яка підтримує технологію швидкої зарядки.

Новий флагман виявиться телефоном топового рівня в усьому. Достовірно відомо, що телефон зможе похвалитися модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE і, крім того, NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її аналогами. Таким чином, по суті, у власників Xiaomi Redmi K20 Pro будуть вкрай великі можливості по частині використання мобільного пристрою, так як з його допомогою, наприклад, стане можливим оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в громадському транспорті. Головним плюсом новинки стане доступний цінник на рівні $ 400 .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.