Новий флагман Xiaomi «порвав» смартфони Mi 9 і Mi Mix 3

Компанія Xiaomi в даний час є одним з лідерів на ринку мобільних пристроїв, і вона, як і будь-який інший виробник, прагне зміцнити свої позиції на ринку. Для цього дана китайська корпорація вирішила випустити на ринок новий флагманський телефон, який «порве» раніше випущені моделі Mi 9 і Mi Mix 3 (5G), які вийшли на ринок в першій половині нинішнього року. Майбутня новинка носить кодову назву Hercules, під яким вона вже засвітилася в мережі.

 

Відомо, що апаратної основою майбутньої новинки є флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, а складається він з восьми ядер. Достовірно відомо про наявність в смартфоні Xiaomi Hercules модуля NFC, який дозволяє працювати з платіжною системою Google Pay і її аналогами. Яке ще «залізо» принесе разом з собою смартфон Xiaomi Hercules, на жаль, невідомо, а його згадування виявили розробники з форуму XDA Developers, які провели аналіз найсвіжішої прошивки MIUI 10, випущеної для флагмана Mi 9 днями.

Є всі підстави вважати, що даний телефон стане другим смартфоном Xiaomi, який зможе підключатися до мереж 5G. На це вказує абсолютно все, в тому числі нещодавню заяву глави бренду про те, що в нинішньому 2019 році компанія має намір випустити відразу кілька смартфонів топового рівня, і всі вони будуть підтримувати мережу п’ятого покоління. Модель Mi 9 в список таких не ввійшла. Чіпсет Snapdragon 855 в повній мірі сумісний з модемом X50, який здатний розвивати в мережах 5G швидкість на рівні до 2 Гбіт / с, тобто вкрай велику.

Флагманський смартфон Xiaomi Hercules абсолютно точно буде випущений на ринок уже в найближчі кілька місяців, а ось під якою назвою – невідомо. Цілком можливо, що новинкою виявиться модель Mi Mix 4, а якщо це так, то чекати її появи раніше вересня абсолютно точно не варто. Оскільки мова йде про флагмані, він гарантовано отримає потрійну основну камеру і вбудований прямо в дисплей дактилоскопічний модуль. Хочеться вірити, що даний телефон топового рівня буде коштувати менше $ 500.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.