Флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 10 вразть всіх фанатів

Один з найбільших плюсів смартфонів компанії Samsung полягає в тому, що її фірмова продукція топового рівня завжди може похвалитися підтримкою новітніх технологій, і це звичайно ж є просто величезним плюсом. Уже в серпні нинішнього року від даного бренду чекають анонса, а потім і запуску в продаж флагманського телефону Samsung Galaxy Note 10, який отримає безліч різних особливостей, однією з яких стане четверна основна камера на тильній частині корпусу, а отримає вона підтримку 5-кратного оптичного зуму.

Крім того, крім цього, новинка в особі Samsung Galaxy Note 10 зможе похвалитися 8/12 ГБ оперативної і 256/512/1024 ГБ постійної пам’яті, тобто купити її всі бажаючі зможуть відразу в декількох версіях. Відмінною особливістю всіх телефонів з даного модельного ряду був стилус S Pen, а в новій моделі він повинен отримати підтримку нових можливостей, але яких саме поки що точно невідомо. Втім, зате сьогодні, 6 травня 2019 року, відомий інсайдер Ice Universe поділився іншими вкрай важливими і цінними відомостями про те, що буде представляти із себе новий преміальний смартфон.

За даними джерела, флагман Samsung Galaxy Note 10 зможе похвалитися підтримкою технології дуже швидкої зарядки, яка виявиться однією з найефективніших на ринку. Якщо смартфон Galaxy S10 підтримує зарядку потужністю 25 Вт, то у нового південнокорейського телефону топового рівня даний показник виявиться значно вище, і саме це дозволить йому вразити всіх покупців, адже зараз тільки новостворені китайські гаджети здатні заряджатися потужністю 40 Вт або навіть 50 Вт, тобто дуже і дуже високою.

Також вдалося з’ясувати, що з новинки пропаде звичний 3,5 мм роз’єм, замість якого виробник має намір встановити акумуляторну батарею підвищеної ємності. Для цього внутрішню конструкцію Samsung Galaxy Note 10 перероблять в порівнянні з моделями попередніх років, щоб використовувати простір усередині корпусу найбільш ефективно. Для підзарядки, а також для підключення різних додаткових пристроїв, в телефоні передбачений інтерфейс USB Type-C. Прямо «з коробки» на даний телефон виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, але на момент початку продажів смартфона вона вже не буде найновішою, так як Google випустить більш сучасне ПО.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.