Microsoft вбудувала Internet Explorer в новий браузер Chromium Edge

У рамках конференції Build 2019 Microsoft представила ряд нових функцій для свого браузера Edge Chromium. Браузер анонсований у квітні та заснований на движку Google Chrome.

Одна з нових функцій дозволяє відкривати сторінки старих сайтів. Це відбувається за допомогою рендеринга Internet Explorer, тобто, в новий Edge вбудували старий браузер і назвали це «режим IE».

Для завантаження використовується Internet Explorer 11. Він запускається в рамках вікна браузера Edge Chromium, тому, процес нічим не відрізняється від звичайного відкриття сторінок. Функція актуальна для великих підприємств.

Ще одне нововведення – бічна панель, куди можна завантажувати фото або текст. У неї інтегровані Microsoft Search і Office 365. На панелі створюються папки, дозволяючи створювати свої колекції з елементів різних сайтів. Посилання на вихідні також зберігаються.

Отриманий контент за одним натисканням кнопки експортується в Word або інші додатки офісного пакета. Таким чином, ви зможете, не відриваючись від серфінгу, робити нотатки.

Microsoft також приділяє увагу безпеці, тому, в Edge буде вбудований блокіратор веб-трекерів, що стежать за дією користувача в інтернеті.

Ми збираємося надати вам контроль над Вашою конфіденційністю і намагаємося пояснити це зрозумілим чином.

Microsoft створить єдину сторінку конфіденційності в Edge, яка дозволить користувачам вибирати між трьома різними рівнями безпеки: необмежений, збалансований і строгий. Захист буде відрізнятися в залежності від обраного режиму.

При використанні максимального рівня захисту, деякі сайти можуть відображатися некоректно, про що попереджає компанія. За замовчуванням встановлений збалансований режим.

Коли нові функції з’являться в браузері Edge не уточнюється. Одними з перших їх отримають бета-тестери.

Разом з новими функціями, Microsoft анонсувала вихід браузера Edge Chromium на пристрої з macOS.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.