Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 злітав в космос

Мобільних пристроїв на ринку з кожним днем ​​стає все більше і більше, а це змушує виробників електроніки знаходити все більш нові і витончені способи для того, щоб рекламувати свою продукцію серед потенційних покупців, адже від цього безпосередньо залежить успіх всього бренду. Сьогодні, 6 травня 2019 року, один з смартфонів компанії Xiaomi злітав в космос, а глава компанії-виробника розповів про те, що стало з цим мобільним пристроєм. Для того, щоб відправив його на висоту в майже 30 кілометрів, використовувався спеціальний шар з гарячим повітрям.

 

За рахунок цього кулі за кілька годин Xiaomi Redmi Note 7 було піднято на висоту в майже 30 кілометрів, а протягом усього цього часу мобільний пристрій записували відео. У підсумку, коли температура досягла значення в мінус 60 градусів за шкалою Цельсія, куля лопнуло, а телефон почав опускатися на Землю. Щоб мобільний пристрій не розбилося на друзки при падінні на поверхню співробітники китайської корпорації використовували спеціальний каркас, за рахунок якого смартфон приземлився без пошкоджень, тобто фізичного впливу він не отримав.

У підсумку, в соціальну мережу Weibo глава Xiaomi Лей Цзюнь виклав відеоролик, який показує процес підйому смартфона Redmi Note 7 на орбіту Землі, тобто в космос. Зроблено все це було спеціально заради того, щоб таким чином використовувати в рекламі фразу з інформацією про те, що мобільний пристрій побувало на «неземне рівні». Примірник телефону, який піднявся на величезну висоту, продовжив повноцінно працювати після приземлення, нехай на момент посадки його акумулятор і розрядився.

Все це в черговий раз доводить, наскільки якісні смартфони створює компанія Xiaomi, адже цілком собі очевидно, що далеко не всі мобільні пристрої зможе витримати таке випробування. Не виключено, що Redmi Note 7 витримав би підйом і на велику висоту, однак у китайській корпорації не було мети відчувати свій телефон на міцність. Цілком можливо, що таке випробування проведуть вже з наступним бюджетним смартфоном компанії, а стати таким повинен Redmi Note 8, поява якого на ринку очікується в кінці нинішнього року, або ж в першій половині наступного.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.