Samsung Galaxy S11 стане найкращим смартфон в 2020 році

Популярність мобільних пристроїв з кожним роком стрімко зростає, а відбувається це в першу чергу в зв’язку з тим, що подібні електронні гаджети дуже швидко розвиваються, стаючи значно краще щорічно. Здавалося б, що тільки зовсім недавно представили такі новинки, як Xiaomi Mi 9 і Samsung Galaxy S10, але вже в недалекому майбутньому вийдуть їх поліпшені у всіх відносинах версії, а найкращим в світі смартфоном 2020 року має стати модель Samsung Galaxy S11, про що стало відомо сьогодні, 4 травня 2019 року.

Лічені години назад з’явилася перша інформація про флагманський телефоні Samsung Galaxy S11, якому приписують цілу масу різних особливостей. Повідомляється, що компанія-виробник вирішила відмовитися в цій моделі від використання отворів в дисплеї, які не сподобалися багатьом власникам Galaxy S10. Крім того, у новинки не буде висувається з верхнього торця фотокамери, а це означає, що фронтальна камера виявиться вбудована прямо в дисплей. Стало це можливим за рахунок використання унікальної нової технології.

Як повідомив один з віце-президентів компанії Samsung в інтерв’ю журналістам, вже в недалекому майбутньому компанії вдасться випустити на ринок «ідеальний повноекранний смартфон», тобто таке мобільний пристрій, в якому дисплей займе більш ніж 98% площі на лицьовій частині. Цілком собі очевидно, що це дозволить зробити так, щоб практично вся лицьова частина стала дисплеєм, а фронтальна камера буде вбудована прямо в екран, як сканер відбитків пальців і інші особливості. Швидше за все, таку особливість отримає Samsung Galaxy S11.

Секрет роботи нової технології досить простий. Кожен раз, коли користувачеві буде потрібно фронтальна камера, екран в певній частині буде ставати прозорим, а потім, після її використання, повертатися в норму, тобто він знову зможе показувати будь-яку картинку. Все це, швидше за все, вдасться побачити в Samsung Galaxy S11, завдяки чому південнокорейський флагман гарантовано стане кращим в світі смартфоном, а його вихід на ринок очікується в першому половині 2020 року. Поява такої технології геть змінить уявлення людей про безрамкових мобільних пристроях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.