Фото Honor 20 Pro за два тижні до релізу

Ресурс Digital Trends опублікував два якісних знімка смартфона Honor 20 Pro, реліз якого очікується 21 травня в Лондоні. 

На фото видно, що новинка отримає отвір в екрані під фронтальну камеру, як Honor View 20. Окремо варто відзначити фірмові шпалери, які приховують отвір. Подібні рішення пропонували користувачі з виходом Samsung Galaxy S10 і S10 +. Також видно невеликий виступ внизу під екраном і тонкі рамки з боків.

На лівій грані помічений лоток під SIM-карти. Телефон лежить на коробці з підписом Honor 20 Pro. Серед іконок на робочому столі помічено посилання на Fortnite, а це значить, що Huawei співпрацюють з Epic Games і гра буде підтримуватися зі старту продажів.

Фото задньої кришки немає, але раніше в мережі публікували рендери. Ззаду смартфон буде схожий на Huawei P30 Pro, але камер буде тільки три. Кольори корпусу: чорний, перлинно-білий і синій.

Згідно витокам, основний сенсор Honor 20 і 20 Pro буде 48 Мп від Sony, але з фільтром RYYB. Очікується, що версія Pro отримає третю камеру з системою перископа, як в Huawei P30 Pro з 5-кратним оптичним і 10-кратним гібридним зумом. 

Інші характеристики включають 7-нм процесор Kirin 980, 6 або 8 Гб оперативної пам’яті, 128 або 256 ГБ ПЗУ і підтримку швидкої зарядки SuperCharge 22,5 Вт.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.