Xiaomi Mi Band 4 надходить у продаж: де купити?

Наручна електроніка з кожним днем ​​стає все більш популярною і затребуваною по всьому світу, а відбувається це багато в чому за рахунок того, що випускати її почали китайські бренди, які знизили ціни на подібні гаджети неймовірно сильно. Уже в нинішньому 2019 року в продаж надійде довгоочікувана новинка, а виявиться такою Xiaomi Mi Band 4. Даному трекеру приписують передове технічне оснащення і, крім того, підтримку ряду унікальних особливостей, зустріти які в наручних гаджетах від даного виробника не представляється можливим.

Так, як стало відомо, фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 зможе порадувати всіх покупців кольоровим екраном з підтримкою сенсорного управління, а захищена матриця виявиться за допомогою повноцінного загартованого скла, покритого олеофобним покриттям, тому збирати відбитки пальців екран практично зовсім не буде. Як повідомив фінансовий директор компанії Huami Девід Цуй, новинка в особі нового фітнес-трекера гарантовано не буде представлена ​​і запущена в продаж до кінця травня.

Не можна не помітити, що Huami є дочірнім брендом Xiaomi, а займається дана компанія випуском всіх моделей Mi Band, починаючи з самого першого, випущеного п’ять років тому. Таким чином, все вказує на презентацію новинки вже в середині червня цього року, а до кінця цього ж місяця всі бажаючі зможуть собі купити Xiaomi Mi Band 4. Головне розуміти і враховувати, що новинка надійде в продаж тільки на території Китаю, а придбати її собі в перші кілька тижнів може виявитися вкрай важко через дуже сильного дефіциту.

Оформити замовлення на Xiaomi Mi Band 4 покупці зможуть на офіційному сайті виробника, тобто mi.com, а також в роздрібних торгових точках Mi Shop на території Китаю. Перші 1 – 2 місяці придбати собі цей наручний гаджет буде можливо виключно в Піднебесній, але потім він повинен вийти на міжнародний ринок, завдяки чому можливість придбати сертифіковану версію браслета з’явиться у жителів Росії, України, Казахстану, а також безлічі інших регіонів світу. Ціни і інші особливості нового трекера виробник розкриє під час офіційного анонсу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.