Xiaomi Mi Mix 3 з підтримкою 5G вже в продажу

Відома китайська компанія Xiaomi повідомила про старт продажів смартфона лінійки Mi Mix, що підтримує мережі мобільного зв’язку стандарту 5G. Вперше новинка Mi Mix 3 5G була представлена ​​ще в лютому на MWC 2019.

«Минуло майже три роки з моменту початку розробки, Xiaomi готова представити Вам # Mi MIX 3 5G! Ви готові вступити в еру # 5G? »- повідомляє Xiaomi в своєму офіційному акаунті в Twitter.

У країнах Європейського Союзу смартфон запропонують придбати за 599 євро. А першою в Європі країною, в якій на полицях магазинів з’явиться Mi Mix 3 5G, стане Швейцарія. Там смартфон буде продаватися стільниковим оператором Sunrise.

Від вийшов раніше Xiaomi Mi Mix 3 старший брат відрізняється поліпшеним процесором – Snapdragon 855 прийшов на зміну минулорічному Snapdragon 845 – а також наявністю модему Snapdragon X50, який і дозволяє смартфону працювати в 5G-мережах. Таким чином, новинка обігнала попередню модель не тільки в продуктивності, але і по функціоналу.

Крім цього, новому смартфону також дістався більш ємний акумулятор – 3800 мАг проти 3200 мАг в попередній моделі. Нікуди не поділася і можливість використання швидкої зарядки Quick Charge 4+, а також функція бездротової зарядки. За іншими параметрами Mi Mix 3 5G нічим не відрізняється від свого попередника.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.