Живі фотографії фітнес браслет Xiaomi Mi Band 4 з’явилися в мережі

Ще в березні з’явилася інформація, що китайська компанія Xiaomi проектує фітнес-браслет нового покоління – пристрій Mi Band 4. І ось тепер цей гаджет помічений на «живих» фотографіях.

Джерелом знімків, як повідомляють мережеві ресурси, стала Національна комісія із зв’язку Тайваню (NCC). Як можна бачити, пристрій отримає екран прямокутної форми. Поруч з цим дисплеєм розташується сенсорна кнопка управління.

У тильній частині корпусу можна помітити набір датчиків. В їх число увійде сенсор частоти серцевих скорочень. Гаджет також дозволить відстежувати традиційні показники – кількість зроблених кроків, пройдену відстань, витрачені калорії та інше.


Говориться про використання акумулятора ємністю 135 мА · год. Новинка отримає підтримку бездротового зв’язку Bluetooth для обміну даними зі смартфоном. Крім того, очікується вихід модифікації з модулем NFC.

На фотографіях також відображене зарядний пристрій, який буде поставлятися в комплекті з Mi Band 4.

На думку спостерігачів, офіційна презентація нового фітнес-трекера Xiaomi відбудеться вже в поточному місяці. Інформації про орієнтовну ціну поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.