Huawei випустила найшвидші в світі телевізори

Китайські виробники електроніки за останні кілька років зуміли витіснити з ринку мобільних пристроїв практично всі відомі бренди, в список яких входять LG, HTC, Sony, а також багато інших. Проте, брендам з Китаю цього мало, тому вони вирішили взятися за виробництво телевізорів, але не простих, а найшвидших у світі. Сьогодні 2 травня 2019 року, корпорація Huawei повідомила про те, що вона майже завершила створення революційних ТВ, які стануть найкращими в світі.

Як повідомило видання Nikkei з посиланням на обізнані джерела, вже в найближчі кілька місяців китайська корпорація Huawei проведе в Китаї спеціальну презентацію, на якій вона представить публіці свої фірмові телевізори, а стануть вони першими, які випустить даний виробник. Проте, даний бренд не має наміру впасти обличчям в бруд. Навпаки, вся ставка робиться на те, щоб приємно здивувати покупців і витіснити зі світового ринку таких відомих виробників, як Samsung, LG і Sony.

Як стало відомо, телевізори компанії Huawei отримають найпотужніші на ринку процесори, а також дисплеї з дозволом 8K. Їм також приписують підтримку технології Bluetooth 5.0, безліч різних інтерфейсів і, крім того, підтримку мереж 5G. За рахунок таких їх власники зможуть дивитися фільми через мобільний інтернет, що іноді може бути дуже актуально, так як далеко не у всіх квартирах в Китаї є можливість провести провідний інтернет. Технічного оснащення ТВ виявиться досить для того, щоб вони могли без будь-якого праці показувати контент в дозволі високої чіткості.

Також відомо, що китайська корпорація впровадила підтримку віртуальної і доповненої реальності в свої телевізори, завдяки чому їх власники зможуть дивитися панорамні і сферичні відеоролики, маючи можливість управляти кутом огляду прямо з пульта управління. Крім того, що не менш важливо, Huawei передбачила інтеграцію даної техніки в систему «розумного» будинку, а це зробить їх ще більш привабливими. Уже влітку нинішнього року публіці представлять моделі з екранами 55 “і 65”, але вже до кінця року список доступних для покупки моделей може поповнитися більш компактними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.