Samsung втратила 60% прибутку, але не планує відмовлятися від складних смартфонів

Південнокорейська компанія Samsung опублікувала звіт за перший квартал 2019 року. Виробник втратив 60% прибутку – це найслабший показник більш ніж за два роки.

Докладний звіт, який показує прогноз з операційним прибутком в 5,4 мільярда доларів, відображає падіння виручки від продажів чіпів пам’яті на 23%. Samsung також втратила прибуток в підрозділах мобільного та побутової електроніки.

У другому кварталі Samsung знову зосередиться на інноваціях. Компанія відклала світові продажі першого складного пристрою після того, як експерти виявили проблеми з дисплеєм. 

Віце-президент по мобільному бізнесу Лі Чон Мін повідомив інформаційному агентству Reuters, що не зважаючи на перенесення виходу Galaxy Fold, змін з боку компанії у даному напрямку немає. 

Samsung Electronics довгий час готувала Galaxy Fold, і ми не змінимо наш напрямок, щоб надати клієнтам першокласні враження.

На його думку, попит на гнучкі дисплеї, імовірно, зросте, і продажі смартфонів також повинні вирости в другій половині року, разом з іншими новими моделями в різних сегментах, включаючи бюджетну серію Galaxy A.

Нова дата запуску Galaxy Fold буде представлена в найближчі кілька тижнів. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.