Реклама OnePlus 7 Pro підтверджує наявність потрійний основної камери

Китайська компанія OnePlus опублікувала рекламу в нью-йоркській газеті The New York Times, в якій названі деякі деталі, що стосуються майбутнього флагмана OnePlus 7 Pro. Зокрема, підтверджені чутки про наявність потрійної основної камери у смартфоні.

На перших сторінках оголошення, що показує ескіз, видно три датчика для камери у верхній частині задньої панелі. На малюнку також помічений модуль спливаючої селфі-камери разом з портом USB-C.

Крім цього, OnePlus розмістила діаграму порталу PCMag, в якому наведена статистика задоволеності споживачів пристроями. Бренд OnePlus, за оцінкою на 2019 рік, знаходиться на першому місці – за ним розташувалися Google і Samsung. 

Одна зі сторінок реклами містить змінені рядки з пісні Songs of Innocence ірландської групи U2. Фраза «ніякої випадкової музики» в тексті реклами може відсилати до випадку 2014 року, коли Apple завантажила однойменний альбом колективу в бібліотеки більш ніж 50 млн користувачів Apple Music.

Ніяких наворотів. Ніяких рамок. Ніяких вирізів. Ніяких затримок в додатках. Ніяких вірусів. Ніяких цінників в 2000 доларів. Ніякої випадкової музики.

 

OnePlus проведе презентацію лінійки флагманської серії з трьох смартфонів 14 травня. Нещодавно видання Wired опублікувало перші приклади фото на камеру OnePlus 7 Pro.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.