Xiaomi Mi Band 4 здивує своїми можливостями кожного

Чим далі в майбутнє, тим більш «розумними» і просунутими в усіх відношеннях стають електронні пристрої, а в останні роки величезну популярність набирають різного роду фітнес-трекери, що дозволяють стежити за фізичною активністю і, крім того, використовувати цілу масу різних додаткових можливостей, аж до відстеження якості сну і використання смарт-будильника, який допомагає прокидатися в оптимальний час. Уже зовсім скоро на ринок вийде довгоочікувана новинка в особі Xiaomi Mi Band 4.

Сьогодні, 28 квітня 2019 року, стало відомо про те, що при створенні свого нового спортивного браслета компанія Xiaomi приділила багато уваги безлічі речей, в тому числі програмного забезпечення. Відомо, що нова модель отримає надміцний корпус з металу і скла, який буде витримувати занурення під воду на глибину до 50 метрів, завдяки чому всі бажаючі зможуть використовувати його в басейні. Втім, на цьому все не обмежиться, так як китайський бренд вирішив порадувати всіх користувачів набагато більше цікавою особливістю.

Повідомляється, що Xiaomi Mi Band 4 має підтримку більш ніж 25 різних видів спорту, починаючи від тенісу і закінчуючи плаванням. В останньому випадку браслет буде сам визначати, яким стилем пливе його власник, підраховуючи на основі ваги і зростання кількість спалених калорій. Така особливість гарантовано дуже сильно здивує всіх покупців майбутньої новинки, і це лише один з прикладів. Перед початком будь-якої тренування досить буде прямо на сенсорному екрані трекера вибрати потрібний режим.

Як тільки це буде зроблено, фітнес-браслет почне стежити за фізичною активністю максимально докладно, визначаючи пульс і інші фізіологічні показники, аж до рівня води в організмі. Всі ці відомості будуть зчитуватися найбільш точно, а допоможуть в цьому новітні комплектуючі, які китайський бренд закупив спеціально для свого нового спортивного браслета. Офіційний анонс Xiaomi Mi Band 4 трапиться вже в середині червня цього року, а продажі повинні початися через кілька тижнів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.