Перші зображення «розкладачки» Motorola RAZR

У мережі з’явилися прес-рендери першого складного смартфона компанії Motorola. Про його розробку виробник вперше заявив у лютому цього року.

На відміну від гнучких пристроїв Samsung і Huawei, прийдешній Motorola RAZR має 6,2-дюймовий дисплей, який складається на дві частини, а також зовнішній – він відображає шість плиток швидких налаштувань, поточні час і дату, призначені для користувача шпалери, останні повідомлення і елементи управління відтворенням.

Попередні витоки вказують на наявність акумулятора потужністю 2730 мАг, швидкої зарядки Turbo Power на 27 Ватт, процесора Snapdragon 710, 4 або 6 ГБ оперативної, 64 або 128 ГБ постійної пам’яті. 

Судячи із зображень, пристрій буде поставлятися в комплекті разом з док-станцією, навушниками, перехідником на 3,5 мм, захисною накладкою і блоком живлення. RAZR з’явиться в продажі за ціною в 1500 доларів. 

Крім Motorola, смартфон з гнучким дисплеєм в форм-факторі «розкладачки» розробляє компанія Sharp. На початку квітня японський виробник показав прототип пристрою, здатний витримати більше 300 тисяч згинань.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.