Google випустила нову найкращу в світі операційну систему

Найкраще у компанії Google виходить створювати різного роду операційні системи, які стають все красивіше і надійніше з кожним роком. Втім, існують в даний час на ринку Android і Chrome OS даної корпорації виявилося мало, тому вона вирішила створити нову платформу для мобільних пристроїв, яка є найкращою в світі, а причина у цього одна – у неї просто немає гідних аналогів, на що і розраховує керівництво «пошукового гіганта», прагнучи завоювати якомога більшу частку ринку за короткий проміжок часу.

Це абсолютно точно вийде зробити, а допоможе в цьому програмне забезпечення в особі операційної системи під назвою Android Lite, однак в остаточному підсумку його можуть перейменувати в aLite. Втім, це не настільки важливо, тому що від найменування, по суті, взагалі нічого не залежить. У репозиторії Ghromium Gerrit, яким володіє Google, виявили згадка даної платформи, а створена вона була спеціально для кнопкових телефонів, які не мають сенсорного екрану, будучи здатними похвалитися лише клавіатурою з механічними клавішами.

Нова ОС в повній мірі адаптована під управління за допомогою кнопок, а надає вона вкрай багаті можливості, аж до використання веб-браузера Chrome, якщо кому-то він раптом буде потрібно. Відомо, що нова операційна система від компанії Google стане прямим конкурентом KaiOS, хоча в це віриться насилу. Продукт «пошукового гіганта- швидко змете конкурента, у якого практично зовсім немає ніякої підтримки, в тому числі фінансової. Добре це чи погано – кожен повинен вирішувати сам.

Відомо, що в даний час Google вже веде переговори з декількома відомими брендами, які випускають на ринок кнопкові телефони. У список таких входять Nokia і Energizer, причому їхня продукція гарантовано отримає підтримку мереж 3G і 4G LTE. За рахунок операційної системи Android Lite (aLite) американська корпорація сподівається захопити ринок, на якому в даний час практично зовсім немає конкуренції. Офіційна презентація новітнього програмного забезпечення очікується вже в нинішньому 2019 році.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.