Xiaomi Mi Band 4 надходить у продаж в двох версіях

З тих самих пір, як китайські виробники електроніки почали випускати наручні гаджети, пройшло вже майже п’ять років, і за цей термін вони встигли багато чого навчитися. Так що там говорити, зараз саме вони диктують всієї галузі свої умови. Уже в нинішньому році в продаж надійде довгоочікуваний приголомшливий Xiaomi Mi Band 4, а похвалитися він зможе передовим технічним оснащенням і, крім того, новим програмним забезпеченням, за рахунок якого користувачів чекає абсолютно новий досвід використання, про який багато хто вже давно мріють.

Сьогодні, 27 квітня 2019 року, стало відомо про те, що фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 вже в одному кроці від початку продажів, а повідомив про це офіційне джерело в особі фінансового директора компанії Huami Девіда Цуя. Даний бренд займається випуском всіх моделей Mi Band починаючи з самого першого, а є він власністю китайської корпорації Xiaomi. За словами співробітника, новинка абсолютно точно не вийде на ринок в найближчі кілька тижнів, тобто до кінця травня її можна навіть не чекати.

Швидше за все, купити Xiaomi Mi Band 4, який гарантовано вийде в 2019 році, як стверджує офіційний джерело, стане можливим вже в кінці червня, а в середині місяця відбудеться презентація новинки. Само собою, що даний захід пройде в Китаї, тобто на домашньому ринку бренду. Відомо, що трекер виявиться доступний для покупки в Росії та інших країнах світу лише в другій половині нинішнього року, але не раніше, тому всім бажаючим купити його міжнародну версію варто запастися терпінням.

Як стало відомо, придбати новий наручний гаджет китайської корпорації все покупці зможуть в двох версіях, що відрізняються один від одного деякими особливостями. Так, просунута модель Xiaomi Mi Band 4 абсолютно точно отримає чіп NFC для оплати покупок в магазинах і проїзду в громадському транспорті, а також, крім того вона зможе порадувати всіх користувачів можливістю проводити діагностику серця, використовуючи функцію ЕКГ. Для цього в трекер виявляться вбудовані додаткові сенсори, за аналогією з тими, які можна зустріти в Apple Watch Series 4, тобто в новітніх часах «яблучної» корпорації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.