Нова версія MIUI 10 виправила помилки в роботі камери і багато іншого

Xiaomi продовжує вносити невеликі поліпшення в свою фірмову оболонку MIUI, щоб поліпшити призначені для користувача враження власників смартфонів Xiaomi і Redmi.

Сьогодні з’явився список змін MIUI 10 Global Beta 9.4.25, яка містить велику кількість оптимізацій і різних виправлень. По-перше, була оновлена ​​система безпеки Android. По-друге, внесено зміни до екран блокування, рядок стану і панель повідомлень. У режимі «не турбувати» інформація буде накопичуватися і виводитися по-новому.

Виправлена ​​помилка, при якій смартфони могли на заряджатися в режимі розмови. Окремим пунктом у списку змін йде поліпшення роботи камери і виправлення різних багів. Наприклад, прибрали помилку з зависанням, що виникає при перемиканні між режимами камери. Також після установки нової прошивки фільтри зображень більше не будуть затемнюватися або самостійно накладатися повторно.

У деяких користувачів іноді пропадає статистика використання мобільних даних, цей момент також був підправлений розробниками в новій прошивці.

Оновлення буде доступно для всіх актуальних моделей смартфонів.

Екран блокування, рядок стану, панель повідомлень:
Додано – Повідомлення на екрані блокування в режимі «Не турбувати».
Виправлено – в режимі Talkback пропонувалася «швидка зарядка», проте зарядки не відбувалося.
Виправлено – У деяких випадках залишалася помилка після виключення екрану.

Дані використання:
Виправлено – Статистика використання даних іноді зупиняла свою роботу.

Mi Cloud:
Виправлено – Проблема відображення стану сторінки налаштувань «Пошук пристрою».

У разі, якщо на вашому телефоні статус оновленої бета-прошивки змінився на «секретно», це означає, що прошивку для вашої моделі смартфона відкликали через критичні помилки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.