iFixit приховала розбирання Galaxy Fold після прохання Samsung

Сайт iFixit, що спеціалізується на розбиранні техніки, приховав статтю про нутрощі складного смартфона Galaxy Fold. Як випливає із запису в блозі, про це попросила Samsung через партнера, який надав пристрій iFixit.

Ми отримали Galaxy Fold від надійного партнера. Samsung через нього попросила iFixit видалити демонтаж. Ми не зобов’язані видаляти наш аналіз ні юридично, ні іншим способом. Але з поваги до нашого партнера, ми вирішили вилучити матеріал до тих пір, поки не зможемо придбати Galaxy Fold в роздробі.

Огляд нутрощів iFixit пробув на сайті два дні, про нього встигли розповісти багато ЗМІ. Копію матеріалу все ще можна знайти в Internet Archive.

Хоча iFixit, схоже, розкрив проблему, через яку дисплей смартфона схильний до поломки, стаття не була повністю негативною: відзначені продумані механізми складання та розкладання.

Не виключено, що Samsung хотіла таким чином приховати комерційні секрети. А так як старт продажів Galaxy Fold відкладений, компанія явно збирається усунути виявлені проблеми.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.