Прошивка EMUI 9.1 почала поширюватися на 11 смартфонів Huawei і Honor

Компанія Huawei почала поширювати оновлення прошивки EMUI 9.1 для одинадцяти смартфонів Huawei і Honor. Поки оновлення доступно для китайських користувачів.

EMUI 9.1 спочатку доступна на Huawei P30 and Huawei P30 Pro, а на днях вийшов апдейт для Huawei Mate 20 Pro і Mate 20 X. Тепер прийшла черга таких моделей: Huawei P20 Lite, Huawei Nova 3, Huawei Nova 3i, Huawei Nova 2, Huawei P10, Honor View20 (Magic UI 2.1), Honor Magic 2 (Magic UI 2.1), Honor 7X, Honor 8X, Honor 9 і Honor 10.

Міжнародна версія очікується в найближчі тижні. Раніше Huawei пообіцяла, що EMUI 9.1 зрештою стане доступна на 49 моделях смартфонів і планшетів Huawei і Honor. Прошивка EMUI 9.1 приносить безліч поліпшень, нових функцій, виправлень помилок і доопрацювань.

Інтерфейс в EMUI 9.1 перероблений, включаючи нові значки, шпалери і теми. Зросла продуктивність, чуйність, а також швидкість сторонніх додатків. Технологія GPU Turbo 3.0 прискорює обробку графіки без підвищення енергоспоживання.

З’явилися підтримка Huawei Share OneHop для швидкої передачі даних між пристроями, можливість використовувати смартфон в якості ключа для машини, підключатися до бігових доріжках, здійснювати вимірювання в реальному світі за допомогою доповненої реальності, і так далі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.