Нова ігрова приставка Mad Box знищить Sony PlayStation 5

Зараз найочікуванішою ігровою приставкою сучасності є Sony PlayStation 5, а приписують їй передове технічне оснащення, яке забезпечить потужність на рівні 14 терафлопс. За рахунок цього вона виявиться неймовірно продуктивною, а значить зможе запускати ігри в 4K при частоті 60 кадрів в секунду, про що в даний час мільйони геймерів по всьому світу можуть тільки мріяти. Втім, нова консоль геть «вбила» продукт японської корпорації, так як вона краще у всьому.

Компанії Slightly Mad Studios, яка створила серію відеоігор Project Cars, набридло спостерігати за тим, як Sony зволікає з презентацією і випуском на ринок PlayStation 5, тому вона вирішила створити свою фірмову ігрову приставку, про що повідомив глава ігровий студії Ян Белл. Він опублікований в мережі фотографії майбутньої новинки під назвою Mad Box, а разом з цим розповів про те, яке технічне оснащення вона отримає. Стверджується, що дана консоль стане «найпотужнішої» в світі.

Це означає, що потужність Mad Box, швидше за все, виявиться на рівні 15 терафлопс, а це є прямим доказом того, що їй виявиться під силу запускати ігри в дозволі 4K UHD, забезпечуючи при цьому дуже високу частоту кадрів. Також заявляється підтримка частоти 120 кадрів в секунду при використанні шолома віртуальної реальності, підтримку якого в своє дітище збирається додати компанія Slightly Mad Studios. Втім, звичайно, на цьому все особливості консолі нового покоління не закінчуються.

Вона, на відміну від Sony PlayStation 5, отримає підсвічування, а також вбудований в геймпад сенсорний екран, який буде використовуватися для отримання підказок і для введення даних. В іншому, крім усього іншого, в Mad Box виявиться застосована запатентована система охолодження, завдяки якій приставка не буде занадто сильно нагріватися, а значить і шуму від неї виявиться вкрай мало. Творці даної консолі, на жаль, не розкривають даних про її ціну, але вони натякають на те, що її презентація може статися вже в 2019 році, а під час анонса розкриють і відомості про вартість.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.