iFixit розібрала складний Samsung Galaxy Fold

Сайт iFixit опублікував звіт після розбору складного смартфона Samsung Galaxy Fold. Команда з’ясувала, що виробник допустив компроміс, який і міг викликати проблеми у перших тестерів.

Samsung сконцентрувалася на надійності шарніра для складання та розкладання екрану. Після огляду системи механізмів, iFixit не здивувався правдивості числу тестових ітерацій складання смартфона, про які заявляє компанія – 200 000 разів.

Використовуються два види шарнірів – центральний, який гарантує, що дві половини смартфона відкриваються синхронно, і додаткові по боках, які поглинають скручування і згини.

Єдиною річчю, яку не передбачили інженери – захист від попадання пилу і бруду між шарніром і склом. Зазор в 7 мм знизу і зверху притягує сторонні елементи прямо до матриці OLED, що може привести до поломки дисплея.

Із заднього боку зазор також присутній: хоча його забруднення не вплине на дисплей, тим не менш, може порушити роботу складного механізму.

Ремонтопридатність Galaxy Fold оцінена в 2 бали з 10. iFixit відзначили модульність і можливість заміни багатьох компонентів і використання універсальних гвинтів, які пристосовані для одного виду викрутки.

Samsung офіційно відклала продажу Galaxy Fold через численні проблем, виявлені журналістами, які отримали екземпляри смартфона заздалегідь. У більшості тестерів зробився непридатним дисплей.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.