Nikon Coolpix W150 – камера, яка завжди з тобою

Компанія Nikon представила камеру для любителів подорожувати – Nikon Coolpix W150. Завдяки ударостійкому, вологозахищеному корпусу і компактним розмірам камера допоможе отримувати фото та відео де б Ви не знаходилися.

Корпус захищений від води (до 10 м), поданий з висоти 1,8 м і морозу до -10 градусів Цельсія. Є функція розпізнавання лиця під водою.

CMOS-матриця камери має розширення 14 МП, а об’єктив має триразовий оптичний зум і шестиразовий за допомогою функції Dynamic Fine Zoom. У меню камери є додаткове інтерактивне меню для дітей. За його допомогою можна прикріплювати голосові повідомлення, створювати слайд-шоу, різноманітні екрани вітання і багато іншого.

Велика кількість встановлених ефектів також показують спрямованість камери на початківців користувачів. Крім фотоможливостей, камера може похвалитися ще й відеозйомкою в розширенні FullHD з частотою 30 кадрів в секунду і записом стереозвуку. А зі встановленим додатком SnapBridge легко обмінюватися фото і відео з пристроями під керуванням Android або iOS.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.