Нова ігрова приставка Sony PlayStation 4 Super Slim поступить в продажу по дуже низькій ціні

Зовсім недавно компанія Microsoft представила новий Xbox One S без звичного всім оптичного приводу, завдяки чому консоль стала набагато дешевше, і це може стати величезним конкурентною перевагою. Саме тому вже в нинішньому році, тобто в найближчі кілька місяців, відбудеться анонс і старт продажів Sony PlayStation 4 Super Slim, яка буде коштувати дуже мало, завдяки чому дозволити собі її покупку зможуть абсолютно всі бажаючі. Вона виявиться дешевше нинішніх моделей на цілих 50%, про це повідомив надійне джерело.

Сьогодні, 24 квітня 2019 року, стало відомо про те, що вже незабаром всі покупці зможуть купити собі ігрову приставку Sony PlayStation 4 Super Slim, а отримає вона потужне технічне оснащення і, крім того, масу інших особливостей. Новинка буде коштувати 200 євро (в Європі), тоді як за нинішню модель просять від 300 євро. Що стосується «заліза», то нова модель зможе похвалитися покращеною системою охолодження і трохи іншою конструкцією.

Якщо в моделі PS4 Slim використовується 16-нм процесор, то у новинки він виявиться виготовлений по 7-нм техпроцесу, а значить Sony PlayStation 4 Super Slim буде нагріватися набагато менше, що позитивно позначиться на максимальній продуктивності і необхідному охолодженні. Джерело запевняє, що анонс цієї ігрової приставки, яка коштує дуже мало, трапиться вже влітку нинішнього року, а потім, через кілька тижнів, її повинні запустити в продаж в Японії, США, Європі, Україні та багатьох інших країнах світу.

На жаль, немає ніяких даних про те, чи стане в даній консолі виробник відмовлятися від звичного всім оптичного приводу. Якщо так, що цілком ймовірно, то всім покупцям Sony PlayStation 4 Super Slim доведеться завантажувати ігри тільки з магазину PSN Store, здійснюючи покупки відеоігор тільки в цифровому форматі, а значить потім перепродати їх кому-небудь, або ж просто обміняти, не вийде. Залишається вірити, що коли новинка надійде в продаж в Україні, коштувати вона буде дуже мало – не більше 250 доларів, щоб її покупку могли собі дозволити всі бажаючі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.