Samsung відкладе запуск Galaxy Fold

Samsung відкладає продажу свого першого складного смартфона Galaxy Fold «як мінімум до наступного місяця» через проблеми з гнучким дисплеєм, які виявили журналісти. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Після численних повідомлень про поломку екрану від журналістів, які заздалегідь отримали семпли Galaxy Fold, Samsung скасувала заходи на честь запуску продажів смартфона в Гонконзі та Шанхаї, як повідомили кілька джерел. Тепер, судячи з усього, зміщується випуск і в США, який був призначений на 26 квітня.

Невідомо, що компанія має намір зробити: знайти причину поломок дисплея або переконатися в тому, що покупці смартфона будуть попереджені про небезпеку знімання захисного покриття з матриці. Як з’ясувалося, у більшості журналістів екран зробився непридатним саме після відклеювання гнучкої плівки.

Поки Samsung офіційно не підтверджувала перенесення релізу Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold оснащується двома дисплеями: звичайним на 4,6 “і гнучким на 7,3”. Інші характеристики – Snapdragon 855, 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ, три модуля камери (12 + 16 + 12 Мп, 10 Мп і 10 + 8 Мп), батарея ємністю 4380 мАг. Вартість пристрою – 1980 доларів. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.