Як відкрити будь-який графічний ключ на смартфоні

Сучасні телефони дають якісний захист даних. Але навіть новомодні відбитки пальці або Face ID працюють через графічний ключ, а на деяких телефонах це єдиний спосіб блокування поряд з ПІН-кодом. Що ж робити, якщо ви забули свій графічний ключ? Це ви дізнаєтеся з цієї статті.

Увага: даний матеріал призначений для ознайомлення. Всі способи проводити тільки для особистого користування зі своїм телефонами. Не порушуйте закон і не ламайте чужі телефони.

Перший спосіб
Даний спосіб буде полягати в самій архітектурі системі Android. Після того, як ваша батарея майже розрядилася, вам надходить сповіщення – батарея розряджена і кнопка входу в настройки. Після цього зайдіть в меню налаштувань і відключіть графічний ключ. Спосіб працюватиме по-різному на різних системах. Будьте уважні.

Другий спосіб
Цей спосіб легше першого, так як не треба чекати, поки смартфон розрядиться. Він полягає в тому, що коли ви введете неправильний графічний ключ 5-10 разів (всюди різна кількість), вам буде запропоновано зайти під своїм обліковим записом Google. Аккаунт не обов’язково повинен бути прив’язаний до саме цього телефону.

Третій спосіб
Якщо ж ваш смартфон не був підключений до інтернету, то спосіб вище працювати не буде. Але тут є виверт через сервісний код.

На заблокованому пристрої зайдіть в екстрений виклик і наберіть номер коду * # * # 7378423 # * # *, далі виберіть Service tests – WLAN, а після приєднаєтеся до Wi-Fi. Після включення інтернету ви спокійно введете свій аккаунт Google.


Четвертий спосіб
Цей спосіб буде полягати вже в системних змінах. Якщо вам вдасться зайти в налаштування як написано в першому способі, то включіть в меню розробника «Налагодження по USB», меню розробника включити в пункті «Про телефон», там вам потрібно буде натиснути 5-10 разів на пункт «Номер збірки».

Після того, як ви все включили, потрібно буде завантажити на комп’ютер програму ADB Run і застосувати сервіс Unlock Gesture Key.

П’ятий спосіб
Останній спосіб полягає в рекавері. Встановити його можна так само через ADB, описане вище. Прочитати як встановити для своєї моделі телефону ви зможете на форумі 4pda. Після того, як ви його встановили, або воно у вас вже було, вам потрібно буде зайти в нього і за допомогою вбудованого файлового менеджера видалити такі файли:

gesture.key
locksettings.db
locksettings.db-wal
locksettings.db-shm

Після перезавантаження графічного ключа не буде.
На цьому все, сподіваюся, що мої способи допоможуть вам оживити свій телефон і не нести його в сервісний центр. Пишіть в коментарях вашу думку про матеріал.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.