Sony назвала ціну PlayStation 5 в найдешевшої модифікації

Багато років японська корпорація Sony створювала консоль PS5 в умовах найсуворішої таємності, а потрібно це було для того, щоб конкуренти не дізналися подробиці про даний пристрій завчасно. Втім, у всьому цьому більше немає необхідності, так як до випуску на ринок PlayStation 5 залишилося досить мало часу, і за цей термін ніхто з конкурентів не зможе створити щось схоже з нуля. Саме тому провідний програміст-архітектор PlayStation наступного покоління Марк ЦЕРН повідомив ряд подробиць про майбутню новинку.

За його словами, проставка отримає практично все технічне оснащення за частиною обчислювальної потужності від компанії AMD, а створено «залізо» було по спеціальному замовленню від Sony, оформленому ще кілька років тому. Повідомляється, що загальна сумарна продуктивність ігрової приставки PlayStation 5 виявиться на рівні 14 терафлопс, чого повинно виявитися досить для можливості запуску відеоігор в дозволі 4K при частоті 60 кадрів в секунду.

Втім, технічне оснащення – це далеко не найважливіша деталь в майбутню новинку для всіх покупців, адже набагато важливіше те, за якою ціною Sony PlayStation 5 буде продаватися в магазинах. Саме від цінника на PS5 безпосередньо залежить те, наскільки активно її стануть купувати покупці по всьому світу. Видання Hothardware з посиланням на співробітника японської корпорації Sony розкрило вартість майбутньої новинки в найдешевшої базової модифікації. Вона, навіть не дивлячись на привабливу ціну, отримає твердотельную пам’ять SSD.

Відомо, що базова модель консоль PS5 зможе похвалитися накопичувачем на 500 ГБ, а викласти за таку ігрову приставку покупцям в США доведеться $ 500. Якщо говорити про ціну в Європі, то вона, швидше за все, виявиться на рівні 500 євро, а значить в Україні купити Sony PlayStation 5 покупці зможуть за 560 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.