Безпровідні навушники True Wireless Earbuds від Nokia зможуть знищути AirPods

Є відразу дві топові фичи. Про AirPods зараз мріє кожен другий: навушники від Apple не тільки дуже дорогі, але і до сих пір в страшному дефіциті. При замовленні з сайту Apple очікування може скласти 3-4 тижні. Тому все більше людей шукають альтернативи від Android-виробників.

Про AirDots від Xiaomi і FreeBuds від Huawei вже все знають: це практично повні копії бездротових вкладишів від Apple. А ось про варіант від HMD Global під назвою Nokia True Wireless Airbuds не чув майже ніхто. А даремно, навушники дуже круті.

Затички вийшли ще восени, разом з телефоном Nokia 7.1. І якщо смартфон виявився абсолютно невиданий, то навушники реально заслуговують на увагу. Особливо за такою низькою ціною, як їх продають зараз. Але про це пізніше, спочатку про самих вухах.

По-перше, у True Wireless Airbuds просто ідеальний форм-фактор. Компактні витягнутий чохол, який поміститься в будь-яку кишеню, мініатюрні затички вагою по 5 грамів. У навушників від Nokia немає цього противного «хвостика», тому вони не так кидаються в очі.

Далі – характеристики. Вже з коробки вуха від Nokia підтримують Bluetooth 5.0 і швидке спаровування з телефонами на Android. З новим поколінням ви отримуєте стабільне з’єднання і збільшений радіус роботи (до 50 м).

Крім того, інженери Nokia якимось чином умістили всередині мікроскопічного корпусу кожного з навушників повноцінний вібромотор. Тому, коли ви отримуєте повідомлення або дзвінок, відтворення музики не переривається і не стає тихіше: навушники просто злегка «здригаються». Абсолютно геніально.

А ось за часом роботи батареї нічого видатного: 3.5 години відтворення музики і аж чотири години розмов по телефону. Якщо за першим показником Earbuds злегка програють Airpods (очікувано через розміри), то по другому виносять без шансів. Вирішує оптимізація. З підзарядкою від чохла час роботи збільшується до 14-15 годин. Терпимо, але у конкурентів з Китаю краще.

Головна причина звернути увагу на навушники від Nokia – ціна. У українських магазинах комплект True Wireless Airbuds обійдеться всього в 2900 гривень: відчутно дешевше хіта від Apple, а ще їх легко замовити. Так що вирішуйте – гарнітура правда крутанская.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.