Огляд прошивки MIUI 10 Global Stable 10.3.1.0

Нещодавно розробники почали розсилати новую версію Стабільної MIUI 10.3, у якій, окрім стандартних оптимізацій та покращень, є чимало нового. А розглянемо нову версію прошивки на прикладі смартфону Mi 8. Проте, за деякою інфомацією, MIUI Global Stable 10.3.1.0 для Mi 8 було відкликано.
Почнемо зі стандартного: у розділі Про телефон відбулися зміни цифр – патч безпеки тепер буде березневим, а також буде нова прошивка модуля зв’язку. Для цього меню – це всі зміни, тому йдемо далі.

У меню Always On Display (або підсвічування екрану) додали іконку батареї, а також можливість відслідковувати, як вона заряджається: швидкою зарядкою або звичайною.

 

Для функції Face Unlock в меню Екран блокування та пароль додали опцію, яка дозволить при розблокуванні по обличчю залишатись на екрані блокування.

До Повноекранного режиму повернули можливість приховувати виріз – про це багато хто просив. Окрім цього, тут додали можливість налаштовувати виріз під окремий додаток, що є дуже добре!
Розділ зі сторінкою Mi-аккаунту зазнав змін – його дизайн переробили. Також дизайнерські зміни отримала й сторінка з інформацією про стан сховища Mi Cloud.

Наступна – Шторка сповіщень. Тут додали можливість вмикати та вимикати модуль NFC. Як на мене – це дуже зручно!

Далі – Камера. Тут чимало змін, тому є про що розповісти. Згідно із списком змін цієї прошивки, алгоритми камери набули нових можливостей – тепер знімки будуть ще краще. Але ж це просто загальна фраза. Багато хто нарікав, що на Стабільній прошивці немає можливості знімати 4К-відео з 60FPS. Але от тепер, після нового оновлення, всі користувачі цієї моделі нарешті цього дочекалися.

У розділі Безпека для меню Прискорення додали нові можливості, за допомогою яких ви зможете вимикати управління жестами, а також обмежувати деякі стандартні фішки – автояскравість, скріншот трьома пальцями та інше.

Наприкінці хочу додати – прошивка, як на мене, вийшла без багів. Особливо мені сподобалась можливість вмикання модулю NFC зі шторки сповіщень, а також нові можливості у камері! І якщо інформація про відкликання справдиться, то особисто мені не зрозуміло – чому її відкликали?
Джерело Prostotech.com

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.