Apple модернізує додатки «Знайти друзів» і «Знайти iPhone»

Apple розробляє новий додаток на заміну «Знайти друзів» і «Знайти iPhone». Він отримав кодову назву GreenTorch і на даний момент тестується інженерами компанії.

Згідно зі звітом порталу 9to5Mac, нова програма надасть поліпшений спосіб пошуку пристроїв користувача. Так, функція Find Network дозволить відстежувати гаджети, навіть якщо вони не підключені до Wi-Fi і стільникових мереж. 

Крім надання свого місця розташування членам сім’ї, користувачі зможуть поділитися місцезнаходженням з ким завгодно. Друзям також дозволять отримувати повідомлення, коли хтось із обраних користувачів покинув те чи інше місце.

Також, Apple хоче, щоб користувачі могли відслідковувати не тільки свої пристрої Apple, але і будь-який інший продукт. Компанія працює над новим апаратним пристроєм, який можна прикріпити до будь-якої речі. 

Користувачі зможуть отримувати повідомлення, коли предмет зникає за межі розташування тега. Певні локації можуть бути додані в список ігнорованих. Місцем розташування тега також можна поділитися з друзями або родиною.

Новий додаток буде доступний як для iOS, так і для MacOS, але поки точні дати його виходу не називаються. Передбачається, що про нього розкажуть докладніше вже у вересні цього року – в цей місяць очікується випуск нових iPhone.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.