Офіційна заява Samsung з приводу проблем з дисплеєм в Galaxy Fold

Samsung випустила заяву у відповідь на повідомлення журналістів про проблеми з дисплеєм в складному смартфоні Galaxy Fold. Ряд великих видань отримали зразки пристроїв до початку продажів.

Через два дні після публікації оглядів, журналісти почали скаржитися на відключення частини дисплея і його мерехтіння, поява опуклості в області згину, а також потрапляння повітря під захисну плівку.

Пізніше з’ясувалося, що двоє журналістів (Марк Гурман і Маркус Браунлі), які заявили про проблему, зняли захисну плівку, хоча Samsung не рекомендувала цього робити.

Штаб-квартира Samsung Electronics обізнана про звернення кількох журналістів за кордоном зі скаргами, що стосуються основного дисплея на наданих зразках.
Samsung Electronics ретельно вивчить ці пристрої, щоб встановити причину виникнення пошкоджень.
Крім того, кілька оглядачів за кордоном повідомили, що пошкодили екран, знявши з нього верхній шар.
Основний екран Galaxy Fold включає верхній захисний шар, який є структурною складовою дисплея, покликаною захищати його від випадкових подряпин. Щоб уникнути пошкодження екрана ми не рекомендуємо видаляти захисний шар, а також наносити на екран плівки або наклейки. Дана інформація міститься в інструкції, що додається до пристрою і входить в комплект поставки пристрою.
Ми будемо звертати увагу споживачів на цю інформацію перед покупкою пристрою.

Samsung Galaxy Fold оснащується двома дисплеями: звичайним на 4,6 “і гнучким на 7,3”. Інші характеристики – Snapdragon 855, 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ, три модуля камери (12 + 16 + 12 Мп, 10 Мп і 10 + 8 Мп), батарея ємністю 4380 мАг. Вартість пристрою – 1980 доларів. Перша партія розпродана за день.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.