Новий смартфон Xiaomi здивував всіх суперфункцією

Китайська корпорація Xiaomi займається випуском смартфонів на ринок ось уже як більше 6 років, за які вона дуже багато чому встигла навчитися, а її продукція за цей термін стала вкрай популярною як в Китаї, так і за його межами, в тому числі в Україні, де до мобільним пристроєм під даним брендом ставляться дуже добре завдяки їх доступною вартості. Сьогодні, 18 квітня 2019 року, цей виробник заявив про те, що він вже зовсім скоро випустить на ринок новий телефон під назвою Redmi X, а отримає він суперфункцію.

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбінг від імені своєї офіційної сторінки в соціальній мережі Weibo повідомив про те, що вже в найближчі кілька місяців відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Redmi X (швидше за все він буде називатися саме так), а отримає він топовий восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,86 ГГц, графіку Adreno 640, а також ряд інших особливостей, серед яких виявляться інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для навушників.

Також високопоставлений співробітник бренду з гордістю заявив про наявність якоїсь суперфункціі, яка шокує всіх покупців, тому що в даний час на ринку можна зустріти нічого подібного. Що це може означати – невідомо, так як відповідати за уточнюючі запитання користувачів Лу Вейбінг не став. Очевидно, що таким чином Xiaomi підтримує інтерес до Redmi X за кілька тижнів або навіть місяців до його презентації, щоб залучати до майбутню новинку якомога більше уваги.

Якщо дослівно перекладати слова співробітника бренду, то він стверджує, що «фанати зійдуть з розуму після анонсу смартфона». Не виключено, що Redmi X отримає світиться логотип на тильній частині корпусу, хоча цілком собі очевидно, що наявність такої особливості явно ніяк не тягне на звання суперфункціі. Можливо, новинка від Xiaomi отримає захист від води за стандартом IP68, або ж підтримку бездротової надшвидкої зарядки, хоча її вже можна зустріти у флагмані Mi 9.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.