З’явились нові подробиці про OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro буде відрізнятися від стандартної версії флагмана не тільки виїжджаючою фронтальною камерою і основним модулем з трьох фотосенсорів, але і поліпшеним дисплеєм та іншими особливостями.

Інформація надійшла від інсайдера Ішана Агарвал. На відміну від OnePlus 7 Standard Edition c FullHD-екраном, роздільна здатність дисплея складе QuadHD +. Частота оновлення кадрів – 90 Гц замість звичних 60 Гц. Імовірно, частоту можна буде налаштовувати.

Ємність акумулятора – 4000 мАг з підтримкою фірмової технології Warp Charge потужністю 30 Вт. Очікуються стереодинаміки, роз’єм USB Type-C версії 3.1 і покращений вібромотор – попередні покоління OnePlus лаяли саме за його низьку якість.

Ззаду встановлять потрійну камеру з основного сенсора, ширококутного і телефото. З чуток, розширення модулів складе 48, 16 і 8 Мп.

Нагадаємо, що OnePlus 7 зовні практично не буде відрізнятися від торішнього 6T: це стало відомо з рендерів від OnLeaks. Діагональ AMOLED-дисплея складе 6,2 “(6,67” у Pro). Обидва смартфони оснастять Snapdragon 855.

З чуток, OnePlus презентує нову лінійку з трьох смартфонів (OnePlus 7, OnePlus 7 Pro і OnePlus 7 Pro 5G) 14 травня. За словами Агарвал, заходи пройдуть в один день в Нью-Йорку, Великобританії (імовірно, Лондоні) і індійському Бангалорі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.