Перші користувачі складного смартфона Samsung Galaxy Fold скаржаться на проблеми з дисплеєм

У понеділок, 15 квітня, великі зарубіжні технологічні видання опублікували перші огляди складного смартфона Samsung Galaxy Fold. Через два дні деякі журналісти почали скаржитися на проблему з дисплеєм.

Дітер Бон з видання The Verge звернув увагу на опуклість, що з’явилася на місці згину дисплея.

Щось притискається до екрану прямо там, на складці. Моє найкраще припущення, що це шматочок сміття, щось більше, ніж просто ворсинка.

Опуклість на місці згину

Але журналіст видання Bloomberg зіткнувся з іншою проблемою – довговічність роботи пластикового дисплея. З коробки Galaxy Fold поставляється із захисною плівкою, яку Samsung рекомендують не знімати. Але Марк Гурман, як і блогер MKBHD, зняли її, оскільки, ніяких чітких інструкцій в коробці немає.

Захисна плівка

Через 24 години після цього екран смартфона став поступово затемнюватися, поки на ньому не залишилася лише одна невелика робоча область.

Екран Fold через 24 години після зняття плівки

Після цього Стів Ковач з CNBC опублікував відео з мерехтливим екраном. На відміну від Марка Гурмана, захисний шар журналіст не видаляв. Пізніше і у нього екран став чорним.

Samsung поки не коментують ситуацію, але вже планують замінити зламані зразки Galaxy Fold на нові.

Тим часом, перша партія смартфонів  пішла менш ніж за добу. Наступні поставки почнуться в червні. Вартість Samsung Galaxy Fold становить 1980 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.